Begynder bæltet at stramme?

Prøv vores vægttab træningsprogram. Vælg mellem 4 og 12 uger.

 

Vores vægttab træningsprogram har ét klart formål: at opnå et vægttab. Du får et træningsprogram med perfekte intervaller i forhold til at øge din forbrænding.

 

Træningsprogrammet ‘holder dig til ilden’, så du bliver ved med at blive motiveret. Med træningsprogrammet får du en plan for, hvor meget du skal træne og hvilke intervaller, du skal køre for at kunne tabe dig og komme i bedre form.

 

Ved at følge vægttab træningsprogrammet vil du opleve, at du taber dig op til 5 kg. om måneden – prøv selv!

 

Hvad får jeg ud af vægttab træningsprogrammet?

 

Vægttab programmet indeholder en præcis plan, der fortæller hvor meget du skal træne og hvilke intervaller. Derudover får du en e-bog med gode tips og tricks om kost samt forslag til, hvordan du selv kan lave en kostplan. Kost er nemlig lige så vigtig som træning. Med den rette kombination af den rette kost og den rette træning, vil du hurtigt opleve gode resultater.

 

Vægttab træningsprogrammet har et klart formål, som sikrer, at du får det optimale udbytte og flotte resultater. Vil du gerne have en slank mave, hvor man kan se mavemusklerne? – kom igang med vægttab træningsprogram samt få nogle gode kostråd, der hjælper dig til at spise det rigtige i forhold til at tabe sig.

 

Du kan vælge i mellem et 4-ugers træningsprogram eller 12-ugers træningsprogram. Men bør jeg vælge 4 uger eller 12 uger, tænker du måske. Læs med her for at få svaret.

Vægttab træningsprogram – 4 uger er til dig, der:

vil tabe dig op til 5 kg. på en måned. Du behøves ikke at tabe dig mere end de 5 kg., men du vil til gengæld gerne tabe dig 5 kg. på en måned og derefter kunne holde vægten nede.

 

4-ugers programmet er beregnet til dig, der gerne vil smide 4-5 kg. forholdsvis hurtigt. Hvis du gerne vil tabe mere end de 5 kg., anbefaler vi, at du køber vores 12-ugers program. Efter cirka en måned vil du nemlig kunne opleve, at kroppen justerer forbrændingen, og du vil dermed ikke have lige så let ved fortsat at kunne tabe dig.

KØB NU

Vægttab træningsprogram – 12 uger er til dig, der:

gerne vil tabe dig over 5 kg. Du vil opnå et markant og varigt vægttab, som tydeligt vil kunne ses på kroppen, og du er klar på at skulle gi’ den en skalle de næste tre måneder!

 

Træningsprogrammet er motiverende og fortæller dig, hvor lang tid du skal køre hver dag, og hvilke intervaller du skal køre. Træningsprogrammet er for alle niveauer, så selv hvis du vejer 20 kg. for meget, vil du sagtens kunne følge programmet. Du vil kunne tabe op til 15 kg. i løbet af de 3 måneder, hvis du følger dette træningsprogram.

KØB NU

*Resultatet kan variere fra person til person